Corporate Recruitment as a Service

The Next Chapter laat een dedicated recruiter uit de naam van de klant werven.

Recruitment is een vak!

Al onze recruiters zijn ervaren in het werven van schaarse, lastig te bewegen digitale specialisten.

In samenspraak met de klant pakken wij de meest lastig in te vullen vacatures op. Meestal zijn dit back end development vacatures, zoals C#. NET, JAVA en/of PHP developers of DevOps Engineers (AWS, Azure). Wij weten waar de juiste digitale specialisten te vinden zijn, wij treden met hen in contact, vertellen het klantverhaal en doen de eerste selectie. Heeft de digitale specialist interesse in een nieuwe baan bij onze klant dan bespreken wij het CV en kunnen wij eventueel de gesprekken inplannen en het verdere proces managen.

Om bovenstaande iets makkelijker te maken is Arbeidsmarktcommunicatie (AMC) cruciaal. AMC is onze klant als werkgevers in de markt zetten. Hiervoor schrijven wij vacatureteksten, gebruiken multi posters om deze vacature zo breed mogelijk uit te zetten en we willen de werkgeversnaam, middels jobmarketing en het schrijven van blogs, zo vaak mogelijk onder de aandacht brengen bij de potentiële nieuwe medewerkers. Dit heeft ook een positieve uitwerking op langere termijn. De bekendheid als werkgever is essentieel bij het aantrekken van de juiste nieuwe medewerkers, nu en in de toekomst.

De dienst bieden wij aan tegen een laag uurtarief plus een fee per hire. Hierdoor betaalt de klant nooit te veel. Onze trajecten lopen 3 maanden, waarna we in overleg gaan met de klant over een eventuele verlenging. Na één maand weten wij of wij de vacature in kunnen vullen of niet én waarom niet en zullen dit met de klant bespreken. De CV’s van de digitale specialisten zijn eigendom van onze klant. Wij kunnen deze, indien gewenst, invoeren in het ATS / Recruitment systeem van de klant.

Wil je meer weten, een video call inplannen hierover of gelijk doorpakken? Bel dan 073-2004544. Mail je vraag via info@thenextchapter.nl

Neem contact op

Ervaren recruiters

Kosten efficient

Snel

Transparant