The Next Chapter

Recruitment as a Service

Nieuw! Recruitment as a Service

's-Hertogenbosch, maart 2021 - The Next Chapter komt met een nieuwe dienst, Recruitment as a Service.
Wij werven uit naam van de klant, tegen een lager uurtarief plus een lage fee per hire op basis van no cure, no pay. Voor Consultancy bedrijven kunnen we zelfs een afspraak maken dat wij worden betaald op het moment dat de digitale specialist facturabel is.

In de afgelopen jaren heeft The Next Chapter haar dienstenportfolio steeds helderder voor ogen gekregen. Naast pure werving en selectie biedt de organisatie nu ook Recruitment as a Service, deels, op locatie bij de klant.

Drie kernactiviteiten

Dit jaar werd de aanzet tot de herpositionering gegeven met de omvorming van de organisatie naar drie kernactiviteiten: Recruitment as a Service, Deta-Vast + Relocation en W&S. Met de keuze voor deze drie activiteiten geeft The Next Chapter een impuls aan de duidelijkere propositie van de organisatie en creëert het een solide basis voor samenwerking en groei. De onderscheidende bedrijfscultuur speelt een belangrijke, bindende rol in de nieuwe positionering.

Groei

Niels Jordens, Managing Director van The Next Chapter: “The Next Chapter staat voor transparantie, lagere tarieven en fees, maar wel de beste dienstverlening door echt hele goede recruiters. De founders hebben ieder meer dan 20 jaar concrete recruitment ervaring opgedaan aan bureau en de corporate kant. Wij kennen de markt, weten wat werkt en wat niet, zijn goed in arbeidsmarktcommunicatie, spreken de taal van de specialisten en kunnen bedrijven adviseren bij hun wervingsplan.”

Wil je meer weten, een video call inplannen hierover of gelijk doorpakken? Bel dan 073-2004544. Mail je vraag via info@thenextchapter.nl

The Next Chapter

Recruitment as a Service

Outsourcing en offshoring

Wat kan het voor jouw bedrijf betekenen?

Uurtarief software developer

Hoeveel betaal je voor een ervaren Nederlandstalige software developer

Ervaren recruiters

Kosten efficient

Snel

Transparant